Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Stine-s nuk do ia priste mendja që për t’u pranuar tek “Kënga Magjike” duhet të superonte fobinë e tij: injeksionet. Në fakt ishte thjesht një lojë që këngëtari e mori me shume seriozitet, ndaj dhe ne ia kursyem gjilpërën. Megjithate dhe për të ia vleu, sepse sic thonë specialistët pranimi është hapi i parë drejt shërimit :)

TË FUNDIT

Flori Mumajesi fitues i Kënga Magjike 2018!

Flori Mumajesi fitues i Kënga Magjike 2018!

Fifi dhe Mc Kresha betejë në skenë!

Fifi dhe Mc Kresha betejë në skenë!

Atmosferë serenatash në skenën e Këngës Magjike

Atmosferë serenatash në skenën e Këngës Magjike

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Fifi, nje imituese perfekte!

Fifi, nje imituese perfekte!

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Nje interviste

Nje interviste "horror" per David!

Te intervistohesh nga nje papagall!

Te intervistohesh nga nje papagall!