Cover
Nuk ka rendesi nese jeni femije, te rritur apo te moshuar! Nese mendoni se jeni nje talent i pazbuluar, na dergoni nje video tuajen duke kenduar dhe mund te keni shansin te beheni pjese e nje prej neteve finale te Kenga Magjike 2013. Apliko tani me nje nga menyrat e meposhtme!
 
 
 
 
   
Solution by www.impuls.al