Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Në një test provokues Erik Lloshi ka treguar se ka ende situata në të cilat nuk e njeh mirë të fejuarën e tij.  Në studion e të dielës shqiptare, e fejuara e Erikut dhe 2 balerina testojnë këngëtarin, për xhelozinë, raportet familjare apo marëdhënien mes tyre....Erik Lloshi gjen mes përgjigjeve të dy balerinave dhe Rominës, përgjigjen e saktë të të fejuarës së tij në varësi të situatës së imagjinuar...

 

TË FUNDIT

Stresi i kërkon falje publike mamasë!

Stresi i kërkon falje publike mamasë!

Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Fjolla Morina fle nudo!!

Fjolla Morina fle nudo!!

Klejti Mahmutaj i mban te fshehta te dashurat!!

Klejti Mahmutaj i mban te fshehta te dashurat!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Fifi, nje imituese perfekte!

Fifi, nje imituese perfekte!

Nje interviste

Nje interviste "sportive" per Mishela Rapo-n!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Nje interviste

Nje interviste "horror" per David!