Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Në stinën e tij të preferuar, në një park vjeshtarak të improvizuar në studion e Të dielës shqiptare, Kelly na zbulon të pathënat e vjeshtës së tij... Vjeshtën më të bukur Kelly e ka parë në Berlin, ndërsa një natë perfekte vjeshte për të do të ishte me një gotë ere dhe bashkëshorten e tij...

TË FUNDIT

Stresi i kërkon falje publike mamasë!

Stresi i kërkon falje publike mamasë!

Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Vjeshta zhvesh pemët, po Kelly?

Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Sa e njeh Erik lloshi të fejuarën e tij?

Fjolla Morina fle nudo!!

Fjolla Morina fle nudo!!

Klejti Mahmutaj i mban te fshehta te dashurat!!

Klejti Mahmutaj i mban te fshehta te dashurat!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Fifi, nje imituese perfekte!

Fifi, nje imituese perfekte!

Nje interviste

Nje interviste "sportive" per Mishela Rapo-n!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Nje interviste

Nje interviste "horror" per David!