Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela rrapo ka prezantuar këngën e saj në edicionin e 20-të të Këngës Magjike. Mishela
në bashkëpunim më Ergys Shahun iu përgjigjën pyetjeve të minintervistës ndërsa këngëtarja solli në
vëmëndje dashurinë e saj për turqinë duke e lidhur edhe me emocionin e veçantë që kishte provuar në
këtë vend kur në 2011 ishte pritur personalisht nga ish-presidenti turk, Sulejman Demirel. Aho tha se
kishte kënduar para tij një këngë ndërsa ky i fundit ishte përlotur nga zëri i Mishel.

TË FUNDIT

Flori Mumajesi fitues i Kënga Magjike 2018!

Flori Mumajesi fitues i Kënga Magjike 2018!

Fifi dhe Mc Kresha betejë në skenë!

Fifi dhe Mc Kresha betejë në skenë!

Atmosferë serenatash në skenën e Këngës Magjike

Atmosferë serenatash në skenën e Këngës Magjike

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Evi Reçi nuk dua binjake!!

Fifi, nje imituese perfekte!

Fifi, nje imituese perfekte!

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Mishela Rrapo: Presidenti turk u përlot prej meje

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Hera e pare e Mentor Haziri-t...Ja doli?!

Nje interviste

Nje interviste "horror" per David!

Te intervistohesh nga nje papagall!

Te intervistohesh nga nje papagall!