Jeshile apo e kuqe?!

Jeshile apo e kuqe?!

Të gjithë këngëtarët e kategorisë New Artist, padyshim që do zgjidhnin
“JESHILEN”. Po cfarë vendos juria?
Në javën e dytë të prezantimit të këngëve, juria nga 5 këngëtarë, kaloi në
fazën e parë të “Këngës Magjike” 3 prej tyre.
Albulena Jashari, vajza nga Prishtina mahniti jurinë me këngën e saj.
Edhe vetë Olti Curri, i cili është edhe “më i vështiri” i jurisë, u dorëzua
përballë këngës së Albulenës, duke u shprehur: “E pashë, u dashurova!”
Kënga e konkurrentit tjetër Ergys Shahu bëri që juria të kërcente dhe
Juliana Pasha aty për aty mësoi tekstin e këngës dhe po këndonte
refrenin.
Për grupin Red Carpet ishte hera e dytë që konkurronin dhe që e kaluan
fazën e parë. Sazan Spahiu vokalisti i grupit, i kërkoi jurisë që të votonin
që në atë moment nëse do të kalonin në Pallatin e Koncerteve apo jo.
Juliana Pasha u tregua pak dyshuese për këtë fakt, duke i lënë sërish në
ankth grupin.
Nertila Marku dhe Jurgen Çipi nuk ia dolën të kalonin fazën e parë.

TË FUNDIT

Te intervistohesh nga nje papagall!

Te intervistohesh nga nje papagall!

Kastro perballe Kastros!

Kastro perballe Kastros!

"Sakrifica" e Valon Shehu-t, per trahanane!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Jeshile apo e kuqe?!

Jeshile apo e kuqe?!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Gjergj Leka sheh per here te pare

Gjergj Leka sheh per here te pare "djalin" e tij!

Femrat

Femrat "ideale" per Stresin, Anxhelon dhe Flor Banen!