Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

‘’Me mire nje qen mik, sesa nje mik qen’’, kjo shprehje vlen me se miri per kengetaren Blerina Braka. Gjate intervistes ne studio, Blerina u shoqerua nga mikesha e saj me e mire, Argo. Por Argo nuk ishte i vetmi qen ne studio, pasi ai u rrethua me 4 qen te tjere, te cilet shkaktuan te qeshura dhe nje atmosfere unike per vazhdimin e intervistes. Ne pyetje, Blerina zbuloi se ajo dhe Argo ngjanin shume ne nje pjese, xhelozine! :)

TË FUNDIT

Te intervistohesh nga nje papagall!

Te intervistohesh nga nje papagall!

Kastro perballe Kastros!

Kastro perballe Kastros!

"Sakrifica" e Valon Shehu-t, per trahanane!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Jeshile apo e kuqe?!

Jeshile apo e kuqe?!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Gjergj Leka sheh per here te pare

Gjergj Leka sheh per here te pare "djalin" e tij!

Femrat

Femrat "ideale" per Stresin, Anxhelon dhe Flor Banen!