Fotogaleri 4

Fotogaleri 4

TË FUNDIT

Te intervistohesh nga nje papagall!

Te intervistohesh nga nje papagall!

Kastro perballe Kastros!

Kastro perballe Kastros!

"Sakrifica" e Valon Shehu-t, per trahanane!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Rovena Stefa box me Meritonin!

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Test për t’u pranuar në “Kënga Magjike 2017”

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Nje interviste e paharruar per Kelly-n!

Jeshile apo e kuqe?!

Jeshile apo e kuqe?!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Mikesha me e mire e Blerina Brakes!

Gjergj Leka sheh per here te pare

Gjergj Leka sheh per here te pare "djalin" e tij!

Femrat

Femrat "ideale" per Stresin, Anxhelon dhe Flor Banen!